Ronin: The Last Samurai Hack | Ronin: The Last Samurai Hack

اشتراکی
تعداد دانلود 58 بار

0 نظر

اسکرین شات برنامه
اسکرین شات برنامه
اسکرین شات برنامه
اسکرین شات برنامه
اسکرین شات برنامه

توضیح

⚔️ Ronin: The Last Samurai؛ سفر انتقام در سایه‌های جوهری

Ronin: The Last Samurai فراتر از یک بازی اکشن ساده است؛ این یک حماسه انتقام‌جویی است که بازیکن را در نقش تنها بازمانده یک تراژدی دهکده‌ای قرار می‌دهد. پس از حمله‌ای ویرانگر که ارباب شما را از بین برده، تنها شما، آخرین سامورایی، باقی مانده‌اید تا به عنوان سد دفاعی نهایی در برابر موج مهاجمان بایستید و راهی برای گرفتن انتقام خونین خود بگشایید.


🕹️ مکانیک گیم‌پلی: مهارت در برابر موج‌ها

این عنوان یک تجربه مرحله‌ای (Stage-Based) است که با پیشرفت در هر فاز، نه تنها روایت داستانی را به جلو می‌برد، بلکه پاداش‌هایی ارزشمند در قالب امتیاز (XP) به شما اعطا می‌کند. این امتیازها کلید اصلی برای تقویت توانمندی‌های شخصیت و ارتقاء شمشیر شما هستند. تمرکز اصلی گیم‌پلی بر زمان‌بندی دقیق (Timing) است. کنترل‌های بازی ساده و استاندارد طراحی شده‌اند؛ یک آموزش مختصر در ابتدای بازی شما را به سرعت با مکانیک‌ها آشنا می‌کند، اما موفقیت واقعی در گرو واکنش‌های به‌موقع و توانایی در دفع یا جاخالی دادن از حملات دشمنان است.


🖌️ زیبایی‌شناسی هنری: اتمسفر جوهری ژاپن

طراحی بصری Ronin: The Last Samurai برجسته‌ترین ویژگی آن است. بازی با سبکی دوبعدی (2D) و متأثر از نقاشی‌های سنتی جوهری ژاپن (Ink Style) ارائه شده است. این سبک هنری چشم‌نواز، در ترکیب با موسیقی متن حماسی و متناسب با فضا، یک تجربه عمیق و غوطه‌ورکننده را برای بازیکن خلق می‌کند. افکت‌های حرکتی در نبردها به خوبی پیاده‌سازی شده‌اند؛ به جای اینکه محدودیت‌های گرافیک دوبعدی مانع حس مبارزه شوند، این افکت‌ها به شکلی استادانه، هر ضربه و هر دفاع را پرمعنا و جذاب می‌سازند.


اگر به دنبال یک بازی اکشن سریع هستید که زیبایی‌شناسی منحصربه‌فردی را با مکانیک‌های مبتنی بر مهارت ترکیب کرده باشد، Ronin: The Last Samurai تجربه‌ای است که داستان، هنر و مبارزه را در هم می‌آمیزد.

ویژگی های هک:
- غیر فعال کردن حملات دشمن
-با 1 ضربه بکش

--------------------------------------------------
آموزش باز کردن نسخه هک شده این برنامه:
پس از باز کردن اپلیکیشن پیغامی جهت وارد شدن به اکانت نمایش داده میشود . مثل زیر عمل کنید
: ۱- روی Thank You کلیک کنید
۲- حالا روی Continue کلیک کنید
۳ - یوزر و پسورد گفته شده را وارد کنید :
User  Display Name: sibbazar
 @password :sibbazar@12345
پس از وارد کردن مشخصات بالا اپلیکیشن لود شده و لذت ببرید .
در این نسخه تمامی قابلیت های پریمیوم و پولی به شکل پیشفرض باز می باشد و نیازی به کلیک برای خرید نیست .
اگر برنامه درخواست اپل ایدی کرد کنسل را بزنید .
- همچنین می توانید به جای استفاده از یوزر پسورد بالا خودتان در سایت iosgods.com/forum/ ثبت نام کرده و برای باز کردن اپ از یوزر پسورد خودتان استفاده نمایید





نظر و امتیاز

0

از 0 امتیاز

برنامه های مشابه